fredag 11 april 2014

Svar på några frågor :)

Hej !

Har två frågor ang köket som jag undrar om ni kunde hjälpa mig med. Har rullbackarna något "soft close" system dvs. mjukgång? (Undrar eftersom jag är lite velig om vi skall ha dem eller montera egna typ IKEA) Vad finns i hörnskåpet? Är det bara ett tomt skåp där det blir jättesvårt att komma åt saker längst in eller finns det en "hörn karusell" där? Tack på Förhand! 


Hej.  Här ska jag försöka svara på dina frågor så bra som möjligt!  :)
Vi har gjort ett tillval som gör att vi får extra lådor, några skåp försvinner. Vet tyvärr inte exakt vilka ställen som byts ut men det kan ni ju kolla med eran säljare :) Har lagt in en bild på det hörn som bli. Det finns ingen "hörn karusell" men jag upplever det inte som svårt att komma in i det skåpet som är där.

Soft close system finns i lådorna men stänger kanske inte så mjuk som man hade önskat.  Men en bekant till oss sa att man kan byta ut soft close systemet lätt och kan använda sig av de befintliga luckorna :) Dock inget vi har kollat upp själva.

Mvh Maria

4 kommentarer:

  1. Tack för svaret, det ligger till lite som jag trodde, vi har valt samma tillval som er, kallas för rullbackar och ersätter 3st skåp med lådor ist. De 2 underskåp på biöden samt 1st th om spishällen. När vi valde tillvalet trodde vi att det bara gällde 1 skåp och blev lite fundersamma när vi fick tillbaka vår order bekr. Funderar nämligen på att ev. Byta ut en del av luckorna till ikea och därmed hade man kunnat montera även rullbackar dårifrån, men vi får se hur vi gör. Det är ju en del beslut som måste tas ;) MVH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen många beslut som behöver tas hela tiden. Vad har ni gjort för tillval?
      Vi gillar lådor så vi tycker det var bra att tre skåp utgick. Men ni kan ju bo in er ett tag med denna lösning och luckor. Sen bestämma er hur ni vill göra med ikea :)
      Har ni fler frågor är det bara att fråga så ska vi försöka svara :)
      Något speciellt ni vill ha bild på?
      Mvh Maria

      Radera
  2. Tillvalen vi ha valt är många av dom vanligaste. Vändbara fönster, större fönster, dekorfönster, fönster i kök. Vänt kyl/Frys m.m, Har ni vänt kyl/Frys eller har ni "orginal", Det skulle jag gärna se en bild på hur det ser ut. Nåt som jag oxo skulle vilja se är klädvården när den är färdig, detta då vi skall ha egen borrad brunn för dricksvattnet och detta kräver lite plats i klädvården för filter etc.
    Trevlig Kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De tillvalen har vi också gjort förutom vänt kyl och frys. Vi har standard, knäpper kort på det så fort vi har varit i huset nästa gång. Ska lägga ut lite bilder idag men då ser man bara kyl och frys inte helheten på det. Fixar absolut en bild på tvättstugan när den är klar, blir om två veckor när vi ska dit och städa då kan vi ta bort skyddspappen över golv å på bänken :)
      Trevlig söndag!

      Radera