söndag 13 april 2014

Lite nytt

Åkte till huset idag och kikade lite :) älsklingen var dit i fredags och såg när större delen av golvet var lagt. Garageporten är på plats, fönstrena på övervåningen samt kyl/frys på plats :))
Lägger in lite extra bilder runt kyl och frys för att ni ska få se hur standard placering ser ut :)
Jag är jättenöjd med det då vi ska ha ett vitrinskåp på kortsidan och en kamin på väggen som blir baksidan av kylen och frysen :)

4 kommentarer:

  1. Roligt att se hur fint det blir och roligt att se och läsa hur lika människor är, extra fasadbelysning vid groventren har vi oxo valt samt att ursprungsplanen även för oss var att ha en kamin bakom kyl/frys (vet ej hur det blir nu då vi valde att vända kyl/frys först till fabriksordern och detta tar upp mer plats där kaminen skulle ha stått, vilket leder till att kaminen hamnar än längre ut i hallen.) Kul är det iaf att se erat hus, lite som att få en sneakpeak på sitt eget ;) Är det ek golvet ni har valt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi valde extra fasadbelysning men kommer sätta två nya vita fasadbelysningar vid groventren som lyser både upp och ner :) kommer givetvis bilder på det när det är klart :)
      Kommer ni att blogga om erat bygge?
      Tycker det behövs fler som gör det så att alla som går i byggtankar kan kika in :) Hjälpa varandra :)
      Det är ekgolv på hela nedervåningen, vi blev väldigt nöjda med det! Vad har ni valt? Tycker dock att de inte riktigt gör sin rätt på bilderna, är lite ljusate i verkligheten anser jag ;)
      Mvh Maria

      Radera
    2. Pär Sundqvist, vet inte om du läser detta men utifall att så verkar det som om ni har vänt kyl/frys i ert hus precis så som vi ska göra. Undrar om ni sätt in någon kamin än och isåfall var placerade ni den? Skulle vara väldigt tacksam för om du har lust att skicka nån bild till mej på detta. MVH Anna nystrom3@telia.com

      Radera
  2. Golvet vi valde efter många om och men blev ask, efter att ha varit rökt ek sen kontraktet, planer har även finnits på att lägga egna golv, men då vi kommer att ha fullt upp med allt så kändes det som nåt av std golven fick duga då det är riktigt fina golv. Någon blogg blir det nog inte.. tyvärr, dock så håller jag med dig att det vore bra.
    Mvh

    SvaraRadera